Landsbygdsnätverket


Nu tar vi lite ledigt men i höst fortsätter vi jobba för riktigt bra och hållbara offentliga måltider! Vi har flera spännande webbinarier, artiklar och aktiviteter på gång - så håll utkik här och på vår webbplats. Glad sommar!Nu: Hållbart fisklunchmingel med burgare av id, samt friterad skarpsill. Båda fisksorterna lokalt fångade här på Gotland. Till detta utmärkt kranvatten serverat i glas. #smartklimatmat #almedalen2019 #almedalsveckan #hållbartfiske #offentligamåltider"Att ta fram nya produkter som barnen gillar, t.ex. nuggets eller burgare, kan vara en lösning för att kunna servera sill eller nya fiskarter i skolköken"  säger Eva Sundberg. #almedalen2019 #almedalsveckan #hållbartfiske #offentligamåltiderSnart dags för vårt seminarium om hållbar fet fisk på den offentliga tallriken. Kl 11 kör det igång! #almedalen2019 #almedalsveckan #offentligamåltider #hållbartfiske

Varje dag serveras cirka tre miljoner måltider i vård, skola och omsorg.

Målet med MATtanken är att denna mat ska vara riktigt bra, både när det gäller kvalitet och hållbarhet!

inspiration

Ett av projektets mål är att bidra till framtagande och spridning av fakta och kunskap. Det gör vi bland annat genom att sammanställa exempel på framgångsrika sätt att arbeta.

nätverkande

Många initiativ och projekt runt om i Sverige arbetar utan större kontakt eller samverkan med andra. Vi vill samla kraften av olika initiativ och skapa en överblick över utvecklingen.

KALENDER

Inga fler aktiviteter den här månaden. Klicka dig vidare för att se kommande månaders aktiviteter.

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster