Landsbygdsnätverket

Minska matsvinnet - börja här!

Varför ska vi minska matsvinnet och hur kan vi göra det? I detta webbinarium ger Livsmedelsverket kunskap och konkreta verktyg för att minska matsvinnet i offentliga kök.

I webbinariet får ni fakta, kunskap och verktyg för att dra igång eller få en nytändning i ert pågående matsvinnsarbete inom offentliga måltider.

Varför ska vi minska svinnet och vilka är de bakomliggande orsakerna? Hur kan man göra och hur ska man mäta?

Ingela Dahlin och Karin Fritz från Livsmedelsverket ger konkreta tips och presenterar Livsmedelsverkets metod för mätning av matsvinn.

Längd: 1 h 6 min (varav presentationen är ca 48 min)

Dokument att ladda ner


Ingela och Karins presentationPDF

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster