Landsbygdsnätverket


På www.mattanken.se finns nu en artikel om hur egna märkesvaror (EMV) påverkar den offentliga livsmedelsmarknaden. Ett krångligt men viktigt ämne. Vad är era erfarenheter? #offentligamåltider #upphandling #emvHär får ni en liten tjuvtitt på vad vi arbetar med just nu! Offentliga måltidens dag kommer bli årets happening där vi hoppas att så många kommuner och regioner som möjligt vill vara med! Webbplatsen lanseras i mars - håll utkik! #måltid20 #offentligamåltiderVi vill önska er alla en riktigt god jul! Nästa år fortsätter vi att inspirera till goda och hållbara offentliga måltider! #offentligamåltiderVäldigt spännande samtal pågår kring hur det ser ut inom offentliga måltider i Finland och Sverige! Vi har påbörjat en kartläggning som vi gemensamt kommer att fortsätta arbeta med under nästa år! #offentligamåltider

Varje dag serveras cirka tre miljoner måltider i vård, skola och omsorg.

Målet med MATtanken är att denna mat ska vara riktigt bra, både när det gäller kvalitet och hållbarhet!

inspiration

Ett av projektets mål är att bidra till framtagande och spridning av fakta och kunskap. Det gör vi bland annat genom att sammanställa exempel på framgångsrika sätt att arbeta.

nätverkande

Många initiativ och projekt runt om i Sverige arbetar utan större kontakt eller samverkan med andra. Vi vill samla kraften av olika initiativ och skapa en överblick över utvecklingen.

KALENDER

Offentliga måltider - alla aktörer i kedjan

Besöksadress
Landsbygdsnätverkets kansli Vallgatan 8, Jönköping

Kontakt
036 – 15 50 00
Skicka e-post

Följ oss i sociala medier

Facebooklänk till annan webbplats

Twitterlänk till annan webbplats

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster