Landsbygdsnätverket

Andra receptsamlingar

Låt dig inspireras av vad andra gör! Här samlar vi länkar till andra receptsamlingar.


Fem recept för storkök

Svenska Jägareförbundet har tagit fram ett koncept för skolor som vill arrangera Vilda veckan Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Recept på vilt - från Svenskt Viltkött

Branschorganisationen Svenskt viltkött vill främja kunskapen om, och användandet av, svenskt viltkött som den mycket värdefulla, nyttiga, klimatsmarta och förnyelsebara resurs den är. På webbplatsen www.svensktviltkott.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. finns mer information - och en trevlig receptsamling.

svensktvildsvinskott.se

Svenskt vildsvinskött står i fokus på denna webbplattform som slog upp portarna i början av 2021. Plattformen vill bidra till att konsumenter hittar, köper och tillagar mer svenskt vildsvinskött. Spana in recept och hitta inspiration av olika slag. www.svensktvildsvinskott.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

viltmat.nu

Lär dig mer om vilt och viltkött och dyk ner i den innehållsrika samlingen av recept för konsumenter. Sök på ordet "vildsvin" och få träff på tapas med långbakat vildsvin, vildsvinsköttbullar, vildsvin tikka masala, med mera. Visste du förresten att Årets Viltkock 2019 lagade kolgrillat vildsvin i sin vinnarrätt?! www.viltmat.nu Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.